Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Gaaspanelen plaatsen tegen bestaande schuttingen

Een vakkundige werkman, goed in staat om de wensen van de klant te vertalen in wat de mogelijkheden/beperkingen zijn in de opdracht. Is ook in staat om tijdens te opdracht te participeren met de klant!

Marjolein van der Kraan

Herstel schutting Vught

Richard heeft onze schutting hersteld na de flinke storm die er in de zomer 2011 overheen raasde. Hij kwam meteen langs om de status op te nemen. Meteen had hij toen al ons vertrouwen en dat heeft hij zeker niet beschaamd. Hij werk hard, netjes en tegen een alleszins goede prijs. Wij gaan zeker vaker een beroep op Richard doen...

Ruud Olijve

Plaatsen schutting Veenendaal

Richard heeft bij ons een zogenaamde Kokowall schutting geplaatst. 
Dit is erg netjes gebeurd. Richard heeft het juiste gereedschap en werkt netjes en snel.
Zeer zeker aan te bevelen.

G van Beek

Blokhut demonteren en opnieuw bouwen

Prima vakman, werkt nauwkeurig en denkt ook goed mee. Komt met goede oplossingen en is transparant in extra kosten de er te verwachten zijn. Ik kan Richard van harte aanbevelen.

Gerard van Donseleaar

Kattenluikje plaatsen en tuinhekje timmeren

Richard Verberk kwam 2 x op de afgesproken tijden. Hij deed wat hij beloofde; ook in de zin van dan stuur ik een mail met... Hij dacht mee en legde ook alles aan mij uit. Binnen twee weken waren de klussen geklaard. Hij is een bescheiden, hard werkend persoon en prettig in de omgang. Ik bewaar zijn visitekaartje goed en vraag hem zeker voor een volgende klus.

Harma Smit