Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bankirai vlonder terras

Richard had gereageerd op mijn advertentie en is afgelopen week bij mij geweest om de bankirai vlonder te leggen. Hij was keurig op tijd en zijn s'morgens vroeg begonnen.
Het was toch nog een behoorlijke klus en is daardoor sávonds doorgegaan om te klus af te maken.
Het resultaat mag er dan ook wezen. De vlonder ligt er super strak in . Richard is zeker geen afraffelaar maar een vakman die zijn werk verstaat. Zou hem zeker aanbevelen bij vrienden.John

John Schreuder

Assisteren in bouw nieuwe schutting

Prima! Maakt hele helder afspraken, werkt heel positief aan de klus en heeft eer van zijn werk. Wat beloofd is is beloofd. Als dit de nieuwe cultuur wordt onder klusser/ aannemers dan heb ikber weer geloof in. niks geen adders onder het gras, geen geklaag. Heel fijn. ennuh Richard wanneer kom je nu die vergeten beitel en hamer ophalen? ;-)

Elbert Visser

Schutting plaatsen Huissen

Vanaf het eerste contact tot de oplevering van het werk doet Richard wat hij zegt en hij zegt wat hij doet. Verder is hij kritisch op zijn eigen werk en maakt aanpassingen waar het uiteindelijk toch niet helemaal naar zijn zin is.

Richard is gewoon een hele goeie. En zo gewoon is dat niet heb ik helaas inmiddels met andere ' vakmannen' mogen ondervinden. Richard ga zo door! Als aangegeven, we zoeken weer contact met je tegen de tijd dat we toe zijn aan timmerwerken op zolder.

Bedankt voor de prettige samenwerking!

Maarten Glaser

Schuttingdelen

Richard is een paar keer langs geweest en ondanks het slechte weer alles goed geregeld.
Wij zijn er zeer tevreden over, en de buren ook met onze nieuwe schutting!
De buren gaan nu bij hun buren onze schutting laten zien, zodat iedereen mee doet.

Sander Jorissen

plaatsen van complete schutting, inlcusief palen en poorten

Richard heeft bij ons een keurig nette schutting geleverd. HIj is een vakman en dat zie je duidelijk aan het resultaat: een ontzettend strakke schutting.
Ondanks ontzettend nat weer is het werk, na een lange werkdag, sneller dan verwacht opgeleverd, Hij heeft samen met zijn vader hard gewerkt. Ik neem mijn petje voor hen beide af. Afval hout is opgeruimd en meegenomen.
Richard komt altijd netjes en opgewekt over. Hij is goed aanspreekbaar, zowel in gesprek als per email en telefoon. Hij heeft mijn vertrouwen terecht verdient al na de eerste ontmoeting.
ik raad Richard van harte aan voor al uw schuttingen.

Om een verbeterpuntje te geven: iets schoner opleveren. Maar hierbij moet ik melden dat het een lange dag was geweest en het weer was slecht. 
Voor een nieuwe opdracht in de tuin zou ik weer voor kiezen. Het is bijna jammer dat dit zeker weer 15 jaar zal duren

Ferry Maasbommel