Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Kapschuur monteren

Richard is een kundige vakman die meedenkt en al zijn afspraken nakomt. Kortom een vakman die je al je bouw klussen zou willen toevertrouwen.

Ton Sol

Plaatsen hardhouten schutting

Richard heeft snel en adequaat gereageerd op mijn vragen en is met goede voorstellen en beschrijvingen gekomen.
Hij heeft voor ons een schutting van 15 schermen geplaatst. Op het laatste moment heeft hij nog voor hulp gezocht, zodat hij alleen aan het werk kon gaan en wij zelf andere tuinactiviteiten konden ondernemen. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze prachtige schutting.

Lucy Brand Wesselink

Plaatsen en leveren schutting

De heer Verberk gaf als een van de eerste vakmensen, zeer snel, een zeer vriendelijk helder antwoord en bood als één van de weinigen een op maat gesneden offerte. na overleg en bezichtiging ter plekke is de prijs bijgesteld en zijn afspraken gemaakt voor plaatsing. 
De plaatsing is zeer zorgvuldig en met vakmanschap uitgevoerd en de schutting staat strak, kaarsrecht geheel volgens mijn wensen. De heer Verberk hield zich volledig aan de afspraken en planning. Voor een volgende klus heeft hij zeker mijn voorkeur. 
Het was een genoegen met hem samen te werken. 
Henk Otto, Apeldoorn

H.F. Otto

Tuintje spitten en katwering schutting

de heer Verberk is zeer klantvriendelijk en denkt klusgericht mee.
bij ons heeft hij keurig werk geleverd.

J.F. Mulder

Schuifkast zolder

Richard heeft echt vakwerk geleverd en we zijn zeer tevreden. Schuifkasten en extra kast netjes op maat gemaakt en keurig geschilderd.Het is een harde werker en denkt mee over over oplossingen. In totaal een prettige ervaring en we zullen hem zeker vragen voor een volgende klus.

Dennis