Al onze werkzaamheden

Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf werkt voor particulieren en bedrijven in een straal van circa 100 kilometer rondom Sint Anthonis. U kunt hierbij denken aan de plaatsen Boxmeer, Nijmegen, Cuijk, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven Venlo en hun omgeving. Op deze pagina vindt u informatie over de diverse werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Schuttingen
Van een schutting op maat tot het monteren van een reeds door u gekochte schutting, Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf levert en plaatst schuttingen voor uw tuin of voor uw bedrijfsterrein. Wij kunnen een schutting zonodig volledig aanpassen aan uw idee├źn en omstandigheden. Wij overleggen vooraf duidelijk met u (en eventueel met de buren) over de wensen met betrekking tot het materiaal en de montage van de schutting. U kunt kiezen uit diverse soorten materiaal, zoals hout of beton. Als wij zelf het tuinhout leveren, werken wij met KOMO- en FSC-gecertificeerd hout. U kunt o.a. kiezen voor grenen,vuren, douglas en bankirai, maar vrijwel elke houtsoort is in overleg mogelijk. Ook kunnen wij voor u een natuurlijke schutting van b.v bamboe, kokos of heidematten verzorgen.

Wilt u weten of u een vergunning moet aanvragen bij de gemeente voor het plaatsen van uw schutting, klik dan hier.

Tuinhuizen
Heeft u extra opslagruimte nodig, of een fijne plek om beschut uw avond in de tuin door te brengen? Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf maakt aan de hand van uw wensen uw houten droomtuinhuis, desgewenst compleet op maat. Alles is mogelijk van opslagruimte voor de tuinspullen tot buitenverblijf voor uw huisdier. Wij gebruiken alleen KOMO- en FSC-gecertificeerd hout. Als dakbedekking voor uw tuinhuis werken wij met EPDM, shingels of stalen dakpan profielplaten. Ook voor het monteren van een prefab blokhut of tuinhuisje bent u bij ons aan het juiste adres.

Vlonders
Een houten vlonder is een prachtige aanvulling voor uw tuin. Een vlonder kan voor vele doeleinden gebruikt worden, zoals voor een terras, rondom een zwembad of vijver, of aan het water dat aan uw tuin grenst. Wij maken en monteren vlonders van de beste kwaliteit hout. Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf ontwerpt graag een vlonder compleet naar uw wensen en omstandigheden, en wij hebben hierin al een ruime ervaring. Zo mochten wij bv. al een vlonder met een ingebouwde zandbak maken, naar een idee van onze klant.

Wilt u uw wensen en de mogelijkheden voor een vlonder ook eens met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Overkappingen
Hebt u behoefte aan een overdekte fietsenstalling of een overdekte rokersruimte? Wij maken het voor u! Wij kunnen bv. ook een overkapping maken voor uw hele terras. Met zo'n overkapping kunt u zelfs in de regen genieten van een barbecue, of gewoon uw fiets droog wegzetten. Wij zijn u graag van dienst met elke gewenste overkapping, zonodig compleet op maat voor uw ontworpen en gemaakt. Wij maken overkappingen met de volgende materialen: diverse houtsoorten zoals vuren, douglas met als dakbedekking EPDM folie , shingels, polycarbonaat platen en stalen dakpanprofielplaten.

Timmerwerk
Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf verzorgt het timmerwerk in en om uw huis of bedrijfspand. U kunt ons bv. inschakelen voor:

  • aftimmerwerk in huis
  • aftimmeren van de zolder
  • schuine wanden en extra bergruimte
  • klein interieurtimmerwerk
  • kastwanden

Diverse klussen
Wij voeren graag diverse werkzaamheden voor u uit, zoals:

  • bouwen en monteren van speeltoestellen,
  • plaatsen van ijzeren tuinpoorten
  • aftimmeren van caravans
  • kattenluikjes plaatsen

Staat uw klus er niet bij? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.