Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Tuinschutting 12 meter lang, 2 meter hoog plaatsen

Richard Verberk was snel met een offerte en deze lag qua prijs ook direct goed. Ook was de offerte direct grondig en volledig. Richard kwam daarna langs om de tuin te bekijken en we konden snel een datum prikken voor uitvoer. Via de what's app houdt Richard je prima op de hoogte van wijzigingen en houdt zich aan afspraken, bovendien is het opgeleverde werk uitstekend in orde. De nazorg is ook goed. Tuin netjes aangeveegd en de troep opgeruimd. Een dikke aanbeveling !

Bram Gouder de Beauregard

Aanleggen vlonderterras van ca 45 m2

We hebben het geluk gehad om met Richard zaken te mogen doen. Vanaf het begin liep alles op rolletjes. Prijs was goed, afspraken werden nagekomen en heel waardevol: hij dacht met ons mee en voorkwam problemen die door onze eigen onervarenheid zouden kunnen zijn veroorzaakt. Maar bovenal werd de klus op een vakkundige en vlotte manier netjes opgeleverd.

Harry Rikken

Schutting plaatsen

Ik ben zeer tevreden over het werk van Richard. Alle communicatie verliep snel en helder. Richard heeft geen schutting geplaatst, maar een houten vlonder van 5 bij 6 m gemaakt en een houten vlonderpad naar de achtertuin. Heeft keurig werk geleverd! Richard is een harde werker, prettig in de omgang, opgewekt en betrouwbaar. Kan hem zeer zeker aan iedereen aanbevelen!
En daarbij ook niet onbelangrijk, Richard vraagt een goede prijs.
Hij is twee lange dagen aan het werk geweest, en ik ben superblij met het keurige werk wat hij heeft geleverd.
Is gewoon een verademing om een vakman tegen te komen die bereid is hard te werken en echt keurig werk aflevert! Zelfs de buren spraken lof over hem!

Agnes van Gameren

Schutting vervangen

Richard heeft de opdracht naar wens uitgevoerd! Hij is iemand die z'n vak erg goed verstaat en volledig met je meedenkt! Uiterst correct en betrouwbaar. Mooie kwaliteit materialen worden er gebruikt. Ik zou een volgend project zeker weer met hem aan gaan. Niets anders dan lof!

Dennis Pieterse

Plaatsing vrijstaande prefab carport

Richard komt alle afspraken na. Denk mee over wijze van planning, aanpak en
uitvoering. Levert prima werk af. Kan hem eenieder aanbevelen.

Peter Frijns