06 2298 0803

Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf

Welkom op de website van Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf in Sint Anthonis (Brabant). Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van tuinhout. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor schuttingen, tuinhuizen, vlonders, overkappingen en diverse andere timmerwerken. Wij werken in een straal van 100 kilometer rondom Sint Anthonis. U kunt hierbij denken aan plaatsen als Boxmeer, Nijmegen, Cuijk, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Venlo. Op deze website vindt u meer informatie over onze diensten.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons
Richard Verberk is een jong bedrijf met jarenlange ervaring, door het werken in o.a. de tuinhoutbranche en de interieurbouw. Van een standaardschutting tot een uniek tuinhuisje of een mooie vlonder, alles is mogelijk. Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf werkt met  KOMO en FSC-gecertificeerd hout, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Voorafgaande aan de montage wordt een goede werkvoorbereiding gestart. Deze begint bij een vrijblijvende opname op locatie. De wensen en mogelijkheden worden persoonlijk met u doorgenomen.
Daarna ontvangt u een heldere offerte die in veel gevallen ondersteunt wordt door een uitgewerkte tekening.
Op deze manier zijn wij er zeker van dat uw wensen worden gerealiseerd.

Referenties
Klanttevredenheid staat bij ons bedrijf voorop. Wij bespreken dan ook met u vooraf uw wensen en we maken desgewenst een tekening om uw ideeën vorm te geven. Wij hebben in de loop der jaren een tevreden klantenkring mogen opbouwen en we hopen ook u binnenkort te mogen verwelkomen. 

Schuttingen voor uw tuin of voor uw bedrijfsterrein.

Uw houten droomtuinhuis, desgewenst compleet op maat, alles is mogelijk.

Wij maken en monteren vlonders van de beste kwaliteit hout en composiet.

Wij zijn u graag van dienst met elke gewenste overkapping.

Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf verzorgt het timmerwerk in en om uw huis of bedrijfspand.

Bouwen en monteren van speeltoestellen, plaatsen van ijzeren tuinpoorten, aftimmeren van caravans, kattenluikjes plaatsen.

Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf  -  Sint Anthonis (Brabant)  -  Tel. 06 2298 0803  -  E-mail richard.verberk@home.nl